Valittu määrä ylitti varastosaldon

Rekisteriseloste

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rekisteriseloste

Linnanmäen verkkokaupan rekisteriseloste

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste

Laatimispäivämäärä: 6.6.2018

1. Rekisterin nimi

Linnanmäen verkkokaupan asiakasrekisteri

2. Rekisterin pitäjä

Lasten Päivän Säätiö sr / Linnanmäki (jäljempänä LPS)
Tivolikuja 1, 00510 Helsinki
p. 010 5722 200
Y-tunnus 0116659-8

3. Rekisterin yhteyshenkilö

Juho Rissanen
Tivolikuja 1, 00510 Helsinki
p. 010 5722 200
verkkokauppa@linnanmaki.fi 

4. Rekisterissä käsiteltävät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
• etunimi
• sukunimi
• postiosoite
• postinumero
• postitoimipaikka
• sähköpostiosoite
• maa
• puhelinnumero
• sähköpostiosoite
• ostotapahtumatiedot
• asiakasnumero ja tunnistustiedot (salasana / käyttäjätunnus)
• lupatiedot (asiakkaan suostumus markkinointiviestien vastaanottamiseen)
• asiakassuhteen alkaminen ja päättyminen

Yritys-, luokkaretki- ja ryhmä- ja yhteisöasiakkuuksien osalta rekisteri voi sisältää myös seuraavia tietoja:
• yrityksen, ryhmän tai yhteisön nimi
• y-tunnus
• koulun nimi
• luokka-aste
• luokkien määrä
• arvioitu vierailupäivä

Valitessasi verkkokaupan maksutavaksi Collector Bank, maksutapatoimittaja edellyttää osamaksupalveluun käyttöön ottoon liittyen muitakin kuin edellä mainittuja tietoja. Tarkemmin Collectorin palvelukuvauksesta ja henkilötietojen käsittelystä löydät tietoa osoitteesta: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

5. Tietojen käsittelyn tarkoitus

Verkkokaupan asiakasrekisterin tietoja käsitellään osana asiakassuhdetta huomioiden asiakkaan ja LPS:n oikeudet ja velvollisuudet henkilötietojen käsittelyssä henkilötietolainmukaisesti.

Verkkokaupan asiakastietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen seuraavissa tilanteissa:

  • Tilauksen käsittely tuotteiden postituksen tai noudon yhteydessä.
  • Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautuksiin tai reklamaatioihin liittyen.

Asiakasrekisterin tietoja käsitellään LPS:n omiin tilastollisiin tarkoituksiin sekä verkkokaupan toiminnan analysointiin. Tuntemalla verkkokaupan kävijäprofiilin tarkemmin, voimme kehittää verkkokauppamme toiminnallisuutta, tuotteistusta sekä palveluprosesseja asiakkaamme huomioiden.

Asiakasrekisterin tietojen analysointi auttaa meitä tekemään paremmin kohdennettua viestintää. Kohdennettua viestintää emme kuitenkaan lähetä asiakkaillemme ilman, että asiakas on erikseen antanut siihen luvan.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat asiakkaan verkkokauppalomakkeella antamat tiedot, jotka asiakas syöttää itse. Asiakas pääsee itse täydentämään ja päivittämään tietojaan, jos on rekisteröitynyt verkkokauppaan luoden käyttäjätunnuksen ja salasanan. Rekisteritietoja voidaan päivittää myös asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemien ilmoituksien perusteella.

7. Tietojen säännönmukainen luovuttaminen

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, paitsi asiakkaan kirjallisesta pyynnöstä tai Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Tietoja ei koskaan luovuteta EU:hun tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin tietoturvallisuus varmistetaan tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein. Tietoja suojataan mm. palomuurin, fyysisten laitetilojen suojaamisen, kulunvalvonnan, käyttöoikeuksien ja salaustekniikoiden kautta.

Asiakasrekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisina ja rekisteritietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisuuden alaisia. Pääsy asiakasrekisterin tietokantaan on rajoitettu henkilökohtaisilla käyttäjäoikeuksilla.

9. Henkilötietojen tarkistusoikeus

Rekisteriin tietonsa antaneella on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon oikaisua. Rekisteristä voidaan poistaa henkilötietoja asiakkaan pyynnöstä.

Tarkistaaksesi, mitä henkilötietoja sinusta on kerätty rekisteriin, kirjaudu palveluun tunnuksella ja salasanalla tai ota yhteys sähköpostitse rekisterin yhteyshenkilöön. Rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin pyritään vastaamaan viimeistään seitsemän arkipäivän kuluessa.

Palvelun tarjoaja voi joutua poistamaan tietoja rekisteristä valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua.

10. Tietojen säilytysaika

Säilytämme verkkokaupan ostotietoja kirjanpitolain määrittelemän ajan eli vähintään 6 vuotta ostohetkestä.

11. Evästeet

Linnanmäen internetsivuilla ja verkkokaupassa käytetään evästeitä (cookies). Evästeet eivät sisällä henkilötietoja.

Käytämme evästeitä sivuston käytön analysointiin, mainonnan kohdentamiseen sekä mainonnan toimivuuden seuraamiseen esim. hakukoneissa. Evästeitä ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Hyväksyt evästeiden käytön käyttämällä Linnanmäen verkkosivustoa tai -kauppaa. Voit välttää evästeiden käytön muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.