Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » iik!week 2023 - Festivaalilippu + Paikkavaraus

iik!week 2023 - Festivaalilippu + Paikkavaraus

Sisältää iik!week -festivaalilipun ja paikkavarauksen Linnanmäen iik!weekille 2023 (suositusikäraja 15 v). Varaa kalenterista oma vierailupäiväsi. iik!week 2023 aukiolopäivät ovat 7.-24.9. (suljettu maanantai-keskiviikko).

Tämä tuote sisältää iik!week -festivaalilipun ja iik!week-paikkavarauslipun, jolla pääset Linnanmäen huvipuistoon kokemaan karmivan kauhutunnelman valitsemanasi päivänä.

Luvassa on toinen toistaan karmivampia kauhuelämyksiä ja upeita keikkoja. Pääset tutustumaan tarkemmin tapahtuman kohteisiin ja aikatauluihin verkkosivuiltamme.

Valitse alta kalenterista, minä päivänä olet tulossa. Tarkastathan aukioloajat huolella ennen saapumistasi huvipuistoon. Jokaisella vierailijalla tulee olla oma ranneke sekä paikkavarauslippu.

Toimithan näin saapuessasi Linnanmäelle:

- Näytä portilla sähköpostiisi saama pdf-tiedosto, joka sisältää iik!week -festivaalilipun ja paikkavarauslipun koodit. Yksi lippu oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle.

- Vaihda iik!week -festivaalilippu rannekkeeksi heti sisäänpääsyn jälkeen rannekkeenvaihtopisteellä.

Ranneke on henkilökohtainen. Rannekkeella huvittelet huvipuiston laitteissa pituus- ja turvarajoitukset huomioiden. Tarvittaessa huvittelijan pituus varmistetaan mittaamalla. Mittaaminen suoritetaan kengät jalassa.

Ranneke aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa.

Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Rolle-pelle vinkkaa: Rannekkeen noudon yhteydessä voit myös hankkia SEA LIFEn sisäänpääsyn etuhintaan 12 € / kpl. Voit käyttää sen samana päivänä tai myöhemmin 31.12.2023 asti.

Kurkkaa karmaisevat kauhuinfot verkkosivuiltamme.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

47,00 €