Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Ranneke luokille 2024

Ranneke luokille 2024

Vuoden hauskin koulupäivä vietetään Linnanmäellä! Rannekkeet käsissään koulukaverukset pääsevät luomaan ikuisia muistoja yhdessä huvipuistoon. Luethan pituus- ja turvarajat ennakkoon.

Minimitilausmäärä hupia verkkokaupasta on 15 kpl / ryhmä.

Onko luokkasi alle 15 henkilöä? Siirry tilaamaan tuotteet tästä linkistä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Ranneke on voimassa 26.4.–1.9.2024 ja 5.–20.10.2024 vapaavalintaisena päivänä. Rannekkeen voi ostaa ennakkoon ja se aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen ranneke on voimassa kyseisen huvittelupäivän loppuun asti. Ennakkoon ostettu ranneke tulee käyttää rannekkeeseen merkityn huvikauden aikana.

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:

  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden. Tarvittaessa huvittelijan pituus varmistetaan mittaamalla. Mittaaminen suoritetaan kengät jalassa. Jotta laitteeseen meno olisi mahdollisimman sujuvaa, kannattaa lapselle hakea pituusleima lipunmyynnistä. Näin lasta ei tarvitse mitata erikseen laitteilla, vaan pituusleima osoittaa vaadittavan pituuden täyttyvän huvittelua varten.

Tarjoamme jokaista 15 tilattua ranneketta kohden yhden rannekkeen kaupan päälle.

Voit tilata tuotteet postitse haluamaasi osoitteeseen (toimituskulut 4,90 € / tilaus) tai noutaa tuotteet vierailupäivänä Linnanmäen noutopisteeltä, joka sijaitsee Taigaa vastapäätä keskikentällä. Näytäthän noutopisteellä verkkokaupan tilausnumerosi.

Jos maksajana on koulu tai kaupunki, joka tarvitsee laskun verkkolaskuna ethän tällöin tee tilausta tästä vaan olet meihin yhteydessä alla olevin tiedoin.

Lisätietoja luokkaretkistä saat Linnanmäen verkkosivuilta https://www.linnanmaki.fi/fi/luokkaretket/kaynnin-suunnittelu/ tai luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 220 (arkisin ma–pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus ostopäivästä laskien. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

Takaisin etusivulle