Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Linnanmäki ja SEA LIFE yhteisranneke

Linnanmäki ja SEA LIFE yhteisranneke

Tuplaa luokkaretken hupi! Yhteisrannekkeella huvittelette kaikissa Linnanmäen laitteissa ja pulahdatte SEA LIFEn vedenalaiseen maailmaan. Luethan pituus- ja turvarajat ennakkoon.

Minimitilausmäärä hupia verkkokaupasta on 15 kpl / ryhmä.
Onko luokkasi alle 15 henkilöä? Siirry tilaamaan tuotteet tästä linkistä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Yhteisranneke on voimassa aina yhden päivän kaudella 2019. Yhteisrannekkeen voi ostaa ennakkoon ja se aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen Yhteisranneke on voimassa kyseisen huvittelupäivän loppuun asti. Ennakkoon ostettu Yhteisranneke tulee käyttää kuitenkin aina samana vuoden aikana, joka rannekkeessa lukee. 

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:

  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden.

Opettajat ja valvojat otamme huomioon tarjoamalla jokaista 15 tilattua Yhteisranneketta kohden yhden rannekkeen kaupan päälle ilman erillistä maksua.

Yhteisrannekkeet (Linnanmäki + SEA LIFE) voit tilata postitse haluamaasi osoitteeseen, jolloin postitusmaksu on 3 € / tilaus. Valitessasi toimitustavaksi noudon, voit noutaa tuotteet vierailupäivänä tilausnumeroa vastaan Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä, joka sijaitsee Kyöpelinvuoren Hotellia vastapäätä keskikentällä.

Lisätietoja luokkaretkistä saat Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 224 (arkisin ma-pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.