Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Linnanmäki ja SEA LIFE -yhteisranneke luokille 2024

Linnanmäki ja SEA LIFE -yhteisranneke luokille 2024

Tuplaa luokkaretken hupi! Linnanmäki + SEA LIFE -yhteisrannekkeella huvittelette kaikissa Linnanmäen laitteissa ja pulahdatte SEA LIFEn vedenalaiseen maailmaan.

Minimitilausmäärä hupia verkkokaupasta on 15 kpl / ryhmä.

Onko luokkasi alle 15 henkilöä? Siirry tilaamaan tuotteet tästä linkistä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Linnanmäki + SEA LIFE -yhteisranneke on voimassa 26.4.–1.9.2024 ja 5.–20.10.2024 vapaavalintaisena päivänä. Rannekkeen voi ostaa ennakkoon ja se aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa tai SEA LIFEssa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen ranneke on voimassa kyseisen huvittelupäivän loppuun asti. Ennakkoon ostettu yhteisranneke tulee käyttää kuitenkin rannekkeen merkityn huvikauden aikana.

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:

  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden.

Opettajille ja valvojille tarjoamme jokaista 15 tilattua yhteisranneketta kohden yhden yhteisrannekkeen kaupan päälle ilman erillistä maksua.

Rannekkeet voit tilata postitse haluamaasi osoitteeseen, jolloin postitusmaksu on 4,90 € / tilaus. Vaihtoehtoisesti voi valita toimitustavaksi noudon, voit noutaa tuotteet vierailupäivänä tilausnumeroa vastaan Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä, joka sijaitsee Taigan sisäänkäynnin vieressä.

Huom. aloitamme tuotteiden postituksen maaliskuussa 2024.

Lisätietoja luokkaretkistä saat Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 224 (arkisin ma–pe klo 9–15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

Takaisin etusivulle