Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Linnanmäki ja SEA LIFE -yhteisranneke 2023

Linnanmäki ja SEA LIFE -yhteisranneke 2023

Tuplaa luokkaretken hupi! Linnanmäki + SEA LIFE -yhteisrannekkeella huvittelette kaikissa Linnanmäen laitteissa ja pulahdatte SEA LIFEn vedenalaiseen maailmaan. Tutustu SEA LIFE:en https://www.visitsealife.com/helsinki/ .

Minimitilausmäärä hupia verkkokaupasta on 15 kpl / ryhmä.

Onko luokkasi alle 15 henkilöä? Siirry tilaamaan tuotteet tästä linkistä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Linnanmäki + SEA LIFE -yhteisranneke on voimassa yhden päivän kaudella 2023. Rannekkeen voi ostaa ennakkoon ja se aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa tai SEA LIFE:ssa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen ranneke on voimassa kyseisen huvittelupäivän loppuun asti. Ennakkoon ostettu yhteisranneke tulee käyttää rannekkeeseen merkityn huvikauden aikana.

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:

  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden.

Tarjoamme jokaista 15:sta tilattua yhteisranneketta kohden yhden yhteisrannekkeen kaupan päälle.

Voit tilata tuotteet postitse haluamaasi osoitteeseen (toimituskulut 4,90 € / tilaus) tai noutaa tuotteet vierailupäivänä Linnanmäen noutopisteeltä, joka sijaitsee Taigaa vastapäätä keskikentällä. Näytäthän noutopisteellä verkkokaupan tilausnumerosi.

Jos maksajana on koulu tai kaupunki, joka tarvitsee laskun verkkolaskuna ethän tällöin tee tilausta tästä vaan olet meihin yhteydessä alla olevin tiedoin.

Lisätietoja luokkaretkistä saat Linnanmäen verkkosivuilta https://www.linnanmaki.fi/fi/luokkaretket/kaynnin-suunnittelu/ tai luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 224 (arkisin ma–pe klo 9–15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus ostopäivästä laskien. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>