Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Herkkulippu luokat

Herkkulippu luokat

Huvipuistossa on lupa herkutella! Suosituimmat huvipuistoherkut kattavalla lipulla voit valita yhden suosikkisi: hattaran, hilejuoman, softiksen, 3 metrilakua tai pienet popparit.

Minimitilausmäärä herrrrrkkua verkkokaupasta on 15 kpl / ryhmä.

Onko luokkasi alle 15 henkilöä? Siirry tilaamaan tuotteet tästä linkistä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Herkkulippu on voimassa kaudella 2019. Herkkulipulla voi valita yhden seuraavista vaihtoehdoista:

  • Hattara
  • Hilejuoma
  • Softis
  • Kolme (3) metrilakua
  • Pienet popparit

Opettajat ja valvojat otamme huomioon tarjoamalla jokaista 15 tilattua Herkkulippua kohden yhden Herkkulipun kaupan päälle ilman erillistä maksua.

Herkkuliput voit tilata postitse haluamaasi osoitteeseen, jolloin postitusmaksu on 3 € / tilaus. Valitessasi toimitustavaksi noudon, voit noutaa tuotteet vierailupäivänä tilausnumeroa vastaan Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä, joka sijaitsee Kyöpelinvuoren Hotellia vastapäätä keskikentällä.

Lisätietoja luokkaretkistä saat Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 224 (arkisin ma-pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Kampanja

Luokkaretkietu: Jokaista 15. maksettua tuotetta kohden maksuton vastaava tuote kaupan päälle (pl. Lintsikisa).
Huomioithan, että maksuttomat tuotteet lasketaan automaattisesti maksettujen tuotteiden määrän mukaan kaupan päälle. Tilausvahvistuksessa näet vain maksulliset tuotteet. Maksuttomat tuotteet toimitetaan sinulle lähetyksen yhteydessä.