Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Yritykset ja ryhmät » Lintsikisa ryhmät

Lintsikisa ryhmät

Kingiä kisailua hymyhuulet herkässä! Kisailkaa ryhmänne kanssa toisianne vastaan Linnanmäen legendaarisissa taitopeleissä ja selvittäkää, kuka porukastanne on pelimestari! Minimitilausmäärä hupia on 15 kpl / ryhmä.

Lintsikisa sisältää viisi (5) pelilippua, Lintsikisa-pistetaulukon sekä lisäetuna kierroksen Hyväntekijät-pelissä. Lintsikisa on voimassa kaudella 2019. Lintsikisa ei ole henkilökohtainen tuote, joten peliliput voi jakaa muiden kanssa.

Pelilipuilla voi kokeilla eri pelejä tai käyttää kaikki liput yhdessä pelissä kisaamiseen. Peliliput käyvät seuraaviin peleihin: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet sekä Pumputin. 

Lintsikisan voi hankkia postitettuna tai noutotuotteena. Lintsikisat voit tilata postitse haluamaasi osoitteeseen, jolloin postitusmaksu on 3 € / tilaus. Noudettavat tuotteet ovat noudettavissa tilausnumeroa vastaan vierailupäivänä Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä Kyöpelinvuoren hotellia vastapäätä.

Lisätietoja yritys- ja ryhmämyynnistä myyntipalvelu@linnanmaki.fi tai kiireellisissä asioissa puh. 010 5722 220 (arkisin ma-pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.