Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Firmahupi ja ryhmät » Iltaranneke ryhmät

Iltaranneke ryhmät

Ikimuistoinen ilta tiedossa! Iltarannekkeet käsissä huvittelette koko porukka huvipuistopäivän kolme viimeistä aukiolotuntia. Luethan pituus- ja turvarajat ennakkoon. Minimitilausmäärä hupia on 15 kpl / ryhmä.

Iltaranneke on voimassa aina yhden päivän kolme (3) viimeistä aukiolotuntia kaudella 2020. Iltarannekkeen voi ostaa ennakkoon ja se aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen Iltaranneke on voimassa kyseisen huvittelupäivän loppuun asti. Ennakkoon ostettu Iltaranneke tulee käyttää kuitenkin aina samana vuoden aikana, joka rannekkeessa lukee. 

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:

  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden.

Iltarannekkeet voit tilata postitse haluamaasi osoitteeseen, jolloin postitusmaksu on 3 € / tilaus. Valitessasi toimitustavaksi noudon, voit noutaa tuotteet vierailupäivänä tilausnumeroa vastaan Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä, joka sijaitsee Kyöpelinvuoren Hotellia vastapäätä keskikentällä.

Lisätietoja myyntipalvelustamme myyntipalvelu@linnanmaki.fi tai kiireellisissä asioissa puh. 010 5722 220 (arkisin ma-pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>