Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Valokarnevaali: Sisäänpääsylippu rannekkeen tai lahjakortin omistajalle

Valokarnevaali: Sisäänpääsylippu rannekkeen tai lahjakortin omistajalle

Huom. Vain ennakkorannekkeen ostaneille tai rannekelahjakortin omistaville. Sisältää sisäänpääsyn Valokarnevaalille. Varaa kalenterista oma päiväsi. Huom. la 16.10. loppuunmyyty.

Tämän sisäänpääsylipun voit valita, jos olet ostanut rannekkeen ennakkoon tai olet saanut rannekelahjakortin. Rannekkeen voit ostaa ennakkoon edullisimmin S-ryhmän myyntipisteistä 24. lokakuuta 2021 asti S-etukorttia näyttämällä.

Valitse alta kalenterista, minä päivänä olet tulossa. Jos teet varauksen useammalle henkilölle, tulee jokaisella olla oma ennakkoranneke tai rannekelahjakortti. Jos mukanasi tulee huvittelijoita, jotka eivät halua mennä laitteisiin, he voivat ostaa 15 euron sisäänpääsylipun.

Täytäthän ostoskorin Lisätietoja-kenttään rannekkeesi tai lahjakorttisi 4 viimeistä numeroa.

Toimithan näin saapuessasi Linnanmäelle:

- Näytä portilla sähköpostiisi saama pdf-tiedosto, joka sisältää sisäänpääsykoodin, sekä ennakkoon ostamasi ranneke tai saamasi rannekelahjakortti. Yksi lippu oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle.

- Jos sinulla on lahjakortti, nouda rannekkeesi jostakin seuraavista pisteistä:

  • Lipunmyyntipiste (Taigaa vastapäätä)
  • Taffel-Onnenpyörä ja Tikat-peli (pääportilla)
  • Cafe Donitsin kioski (Kahvikuppikarusellia vastapäätä)
  • Kioski Vekkula (Kirnun vieressä)

Ranneke aktivoituu ensimmäiseen maksulliseen laitteeseen mennessä.

Rolle-pelle vinkkaa: Rannekkeen noudon yhteydessä voit myös hankkia SEA LIFEn sisäänpääsyn etuhintaan 8 € / kpl. Voit käyttää sen samana päivänä tai myöhemmin erikseen varattuna päivänä 31.12.2021 asti. Päivän voit varata täältä.

Jos et pääsekään tulemaan varaamanasi päivänä, voit perua varauksen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen lipunmyynti(at)linnanmaki.fi. Huomioithan muut huvittelijat perumalla turhan varauksen hyvissä ajoin, viimeistään edellisenä päivänä.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

Valitse vierailupäivä

Lippuja saatavilla
Ei lippuja

0,00 €