Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Valokarnevaali sisäänpääsylippu 2023

Valokarnevaali sisäänpääsylippu 2023

Sisältää sisäänpääsylipun Valokarnevaalille. Varaa kalenterista oma päiväsi Valokarnevaaleille 12.-22.10.2023. Huomioithan, että tämä tuote ei sisällä laitehuvittelua. HUOM! Valitsethan haluamasi vierailupäivän huolellisesti.

Tämä tuote sisältää sisäänpääsylipun Linnanmäen Valokarnevaaleille, millä pääset nauttimaan Linnanmäen huvipuiston huvikauden loistavasta huipennuksesta. Luvassa on sädehtiviä valohahmoja, karnevaalitunnelmaa ja iltaisin upeaa livemusiikkia.

Huomioithan, että huvipuistolaitteet eivät sisälly sisäänpääsylippuun. Voit ostaa laitehuvittelua varten erikseen laitelippuja (10 € / kpl) tai rannekkeen huvipuistosta hintaan 27 €.

Pääset valitsemaan alla olevasta kalenterista oman huvittelupäiväsi.

Näytäthän Linnanmäen porteille saapuessasi sähköpostiisi saamastasi pdf-tiedostosta sisäänpääsylipun. Yksi lippu oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle. Pääset lataaman liput sähköpostiisi tulevasta ostokuitista Lataa lippusi TÄSTÄ! -kohdasta.

Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa sisäänpääsylippua vaan pääsevät muun seurueen mukana huvipuistoon.

Kurkista lisätietoa tapahtumasta täältä.

Päiväkohtaisilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä osoitteeseen verkkokauppa(at)linnanmaki.fi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

20,00 €