Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Valokarnevaali sisäänpääsylippu 2022

Valokarnevaali sisäänpääsylippu 2022

Sisältää sisäänpääsylipun Valokarnevaalille. Varaa kalenterista oma päiväsi Valokarnevaaleille 13.-23.10.2022. Huomioithan, että tämä tuote ei sisällä laitehuvittelua.

Tämä tuote sisältää sisäänpääsylipun Linnanmäen Valokarnevaaleille, millä pääset nauttimaan Linnanmäen huvipuiston huvikauden loistavasta huipennuksesta. Luvassa on sädehtiviä valohahmoja, karnevaalitunnelmaa ja iltaisin upeaa livemusiikkia.

Huomioithan, että huvipuistolaitteet eivät sisälly sisäänpääsylippuun. Voit ostaa laitehuvittelua varten erikseen laitelippuja (10 € / kpl) tai rannekkeen huvipuistosta hintaan 30 €.

Pääset valitsemaan alla olevasta kalenterista oman huvittelupäiväsi. Huomioithan, että seurueen kaikilla jäsenillä tulee olla oma ranneke ja paikkavarauslippu sisäänpääsyä ja laitehuvittelua varten. Jos haluat vain tunnelmoida etkä huvitella laitteissa, valitse tällöin sisäänpääsylippu (15 €).

Näytäthän Linnanmäen porteille saapuessasi sähköpostiisi saamastasi pdf-tiedostosta sisäänpääsylipun. Yksi lippu oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle. Pääset lataaman liput sähköpostiisi tulevasta ostokuitista Lataa lippusi TÄSTÄ! -kohdasta.

Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa sisäänpääsylippua vaan pääsevät muun seurueen mukana huvipuistoon.

Kurkista lisätietoa tapahtumasta täältä: https://www.linnanmaki.fi/fi/hupitekemista/valokarnevaali/

Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi. Voimme kuitenkin vaihtaa vierailupäiväsi toiselle päivälle. Olethan tällöin yhteydessä verkkokauppa(at)linnanmaki.fi.

Rolle-pelle vinkkaa: Rannekkeen noudon yhteydessä voit myös hankkia SEA LIFEn sisäänpääsyn etuhintaan 12 € / kpl. Voit käyttää sen samana päivänä tai myöhemmin erikseen varattuna päivänä 31.12.2022 asti.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

15,00 €