Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Valokarnevaali: Ranneke + sisäänpääsylippu

Valokarnevaali: Ranneke + sisäänpääsylippu

Sisältää rannekkeen ja sisäänpääsylipun Valokarnevaalille. Varaa kalenterista oma päiväsi. Huom. la 16.10. loppuunmyyty.

Tämä tuote sisältää Valokarnevaali-sisäänpääsylipun, jolla pääset Linnanmäen huvipuistoon nauttimaan huvikauden loistavasta huipennuksesta. Luvassa on sädehtiviä valohahmoja, karnevaalitunnelmaa ja iltaisin upeaa livemusiikkia. Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse sisäänpääsylippua.

Lisäksi saat rannekkeen, jolla voit vierailla kaikissa huvilaitteissa pituusrajoitusten mukaisesti.

Valitse alta kalenterista, minä päivänä olet tulossa. Jos mukanasi tulee huvittelijoita, jotka eivät halua mennä laitteisiin, he voivat ostaa 15 euron sisäänpääsylipun.

Toimithan näin saapuessasi Linnanmäelle:

- Näytä portilla sähköpostiisi saama pdf-tiedosto, joka sisältää ranneke- ja sisäänpääsykoodit. Yksi lippu oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle.

- Nouda rannekkeesi jostakin seuraavista pisteistä:

  • Lipunmyyntipiste (Taigaa vastapäätä)
  • Taffel-Onnenpyörä ja Tikat-peli (pääportilla)
  • Cafe Donitsin kioski (Kahvikuppikarusellia vastapäätä)
  • Kioski Vekkula (Kirnun vieressä)

Ranneke on henkilökohtainen. Rannekkeella huvittelet huvipuiston laitteissa pituus- ja turvarajoitukset huomioiden. Tarvittaessa huvittelijan pituus varmistetaan mittaamalla. Mittaaminen suoritetaan kengät jalassa.

Ranneke aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa.

Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Rolle-pelle vinkkaa: Rannekkeen noudon yhteydessä voit myös hankkia SEA LIFEn sisäänpääsyn etuhintaan 8 € / kpl. Voit käyttää sen samana päivänä tai myöhemmin erikseen varattuna päivänä 31.12.2021 asti. Päivän voit varata täältä.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

Valokarnevaali: Sisäänpääsylippu rannekkeen tai lahjakortin omistajalle

Valitse vierailupäivä

Lippuja saatavilla
Ei lippuja

42,00 €