Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Valokarnevaali paikkavarauslippu 2023 - rannekkeen tai rannekelahjakortin omistajalle

Valokarnevaali paikkavarauslippu 2023 - rannekkeen tai rannekelahjakortin omistajalle

Paikkavarauslippu Valokarnevaaleille rannekkeen tai rannekelahjakortin omistajalle. Pelkkä paikkavarauslippu edellyttää, että sinulla on ranneke hankittuna etukäteen esim. S-ryhmän myyntipisteistä. Varaa kalenterista oma päiväsi. Valokarnevaali järjestetään 12.-22.10.2023. HUOM! Valitsethan haluamasi vierailupäivän huolellisesti.

Tämä tuote sisältää paikkavarauslipun rannekkeen tai rannekelahjakortin omistajalle Linnanmäen kauden päättävään loistavaan Valokarnevaaliin. Paikkavarauslipun ja rannekkeen kanssa pääset puistoon huvittelemaan valitsemanasi päivänä. Luvassa on sädehtiviä valohahmoja, karnevaalitunnelmaa ja iltaisin upeaa livemusiikkia.

Pääset valitsemaan alla olevasta kalenterista oman huvittelupäiväsi. Huomioithan, että seurueen kaikilla jäsenillä tulee olla oma ranneke ja paikkavarauslippu sisäänpääyä ja laitehuvittelua varten. Jos haluat vain tunnelmoida, voit valita sisäänpääsylipun (20 €).

Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa sisäänpääsylippua vaan pääsevät muun seurueen mukana huvipuistoon.

Toimithan näin saapuessasi Linnanmäelle:

1. Näytä portilla sähköpostiisi saama pdf-tiedosto, joka sisältää rannekkeen ja paikkavarauslipun QR-koodit. Yksi lippu oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle. Pääset lataaman liput sähköpostiisi tulevasta ostokuitista Lataa lippusi TÄSTÄ! -kohdasta.

2. Nouda rannekkeesi jostakin seuraavista pisteistä:

Päälipunmyynti (Taigaa vastapäätä)
Taffel-Onnenpyörä tai Tikat-peli (pääportilla)

Kurkista lisätietoa tapahtumasta täältä.

Päiväkohtaisilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä verkkokauppa(at)linnanmaki.fi.

Rolle-pelle vinkkaa: Rannekkeen noudon yhteydessä voit myös hankkia SEA LIFEn sisäänpääsyn etuhintaan 12 € / kpl. Voit käyttää sen samana päivänä tai myöhemmin 31.12.2023 asti.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

0,00 €