Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Valokarnevaali 2023 - Ranneke + Paikkavarauslippu

Valokarnevaali 2023 - Ranneke + Paikkavarauslippu

Sisältää rannekkeen ja paikkavarauslipun Valokarnevaaliin. Varaa kalenterista oma päiväsi. Valokarnevaali järjestetään 12.-22.10.2023. HUOM! Valitsethan haluamasi vierailupäivän huolellisesti.

Tämä tuote sisältää rannekkeen ja paikkavarauslipun Linnanmäen kauden päättävään Valokarnevaaliin. Luvassa on sädehtiviä valohahmoja, karnevaalitunnelmaa ja iltaisin upeaa livemusiikkia.

Pääset valitsemaan alla olevasta kalenterista, oman huvittelupäiväsi. Huomioithan, että seurueen kaikilla jäsenillä tulee olla oma sisäänpääsylippu tai ranneke + paikkavaraus.

Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa sisäänpääsylippua vaan pääsevät muun seurueen mukana huvipuistoon.

Näytäthän Linnanmäen porteille saapuessasi sähköpostiisi saamastasi pdf-tiedostosta sisäänpääsylipun. Yksi lippu oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle. Pääset lataaman liput sähköpostiisi tulevasta ostokuitista Lataa lippusi TÄSTÄ -kohdasta.

Päiväkohtaisilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä osoitteeseen verkkokauppa(at)linnanmaki.fi.

Kurkista lisätietoa tapahtumasta täältä.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

47,00 €