Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Valokarnevaali 2023

Valokarnevaali 2023

Upea Valokarnevaali huipentaa Linnanmäen huvikauden ja tuo valoloistoa syksyn pimeneviin iltoihin. Tule nauttimaan ainutlaatuisesta ja lämminhenkisestä tunnelmasta lokakuussa!

Ajankohta

Valokarnevaalia vietetään Linnanmäellä 12. – 22.10.2023. Kurkista tarkemmat aukioloajat täältä: https://www.linnanmaki.fi/fi/tietoa-puistosta/aukioloajat/

Tapahtuman sisältö

Vaikka syksy on jo pitkällä ja illat pimenevät, on Linnanmäki edelleen täynnä valoa! Linnanmäen huvikausi huipentuu Valokarnevaaliin, jonka aikana koko Linnanmäen huvipuisto on upeasti valaistu ja pullollaan karnevaalitunnelmaa. Tule vierailemaan suosikkilaitteissasi, ihastele valoteoksia ja -hahmoja, maistele huvipuistoherkkuja sekä fiilistele terassiravintola Keitaan musiikkikeikoilla!

Julkaisemme Valokarnevaalin tarkemman sisällön ja ohjelman Linnanmäen verkkosivuilla lähempänä tapahtuman alkua.

Sisäänpääsy

Varaa paikkasi ennakkoon valitsemallesi päivälle.

  • Voit käyttää ennakkoon ostamasi tai saamasi rannekkeen/rannekelahjakortin Valokarnevaalilla, jolloin sinun tarvitsee tehdä ainoastaan maksuton paikkavaraus haluamallesi päivälle.
  • Voit myös varata paikkasi Valokarnevaaliin sisäänpääsylipulla (20 €).
  • Huvipuiston sisällä on myynnissä laitelippuja ja muita lipputuotteita. Myös aiemmin ostetut laiteliput ja lipputuotteet käyvät huvipuiston sisällä.

Alle 3-vuotiaat vierailijat eivät tarvitse omaa sisäänpääsylippua.

Julkaisemme Valokarnevaalin varauskalenterin sekä lipputuotteet lähempänä tapahtuman alkua.

Takaisin etusivulle