Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

Tuplahupi

Tuplaa hupisi huvittelemalla Linnanmäen laitteissa ja pulahtamalla SEA LIFEn vedenalaiseen maailmaan.
Tuplahupiin sisältyvä ranneke on voimassa aina yhden päivän kaudella 2019. Rannekkeen voi ostaa ennakkoon ja se aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen ranneke on voimassa kyseisen huvittelupäivän loppuun asti. Ennakkoon ostettu ranneke tulee käyttää kuitenkin aina saman vuoden aikana, joka rannekkeessa lukee. Vuoden 2018 ranneketta ei voi täten siis käyttää enää kaudella 2019 – lukaisethan siis tarkkaan, mikä vuosi rannekkeessasi on!

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:
  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden.
  • Alle 100-senttinen lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta maksullisiin laitteisiin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.

SEA LIFE pääsylippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn SEA LIFE Helsinkiin. Voit käyttää SEA LIFE:n pääsylipun eri päivänä kuin Linnanmäen rannekkeen, mutta kuitenkin viimeistään 20.10.2019. SEA LIFEn aukioloajat voit varmistaa osoitteesta: https://www.visitsealife.com/helsinki/infoa/aukioloajat/.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

50,00 €