Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Rollen Päivä 22.6.2023, sisäänpääsylippu

Rollen Päivä 22.6.2023, sisäänpääsylippu

Varaa maksuton sisäänpääsy Rollen päiväksi 22.6.2023. Myynti päättyy edellisenä päivänä klo 23.59. Huvipuistosta voit ostaa kaksi koko päivän ranneketta yhden hinnalla (47 €) koko tapahtumapäivän 22.6.2023 ajan.

Tervetuloa huvittelemaan!

Rollen Päivänä huvipuistosta on mahdollista ostaa paikan päältä kaksi koko päivän ranneketta yhden hinnalla (47 €). Huomaathan, että tarjous ei päde iltarannekkeeseen ja Rollen Päivän ranneketta ei voi päivittää seuraavalle päivälle.

Varaamalla Rollen Päivän sisäänpääsylipun varmistat sisäänpääsysi Linnanmäelle Rollen Päivänä 22.6.2023. Yksi sisäänpääsylippu varmistaa sisäänpääsyn yhdelle hengelle, joten muistathan varata oikean määrän sisäänpääsylippuja seurueesi lukumäärän mukaan.

Huomioithan, että Rollen Päivän sisäänpääsylippua ei voi ostaa kuluvalle päivälle. Myynti päättyy 21.6.2023 päivänä klo 23.59.

Alle 2-vuotiaat eivät tarvitse sisäänpääsylippua ja pääsevät seurueen mukana puistoon.

Rollen Päivän sisäänpääsylippu oikeuttaa ainoastaan varmistettuun sisäänpääsyyn 22.6.2023. Laiteajeluita varten tarvitset lipputuotteen erikseen.

Linnanmäelle saapuessasi tarkastetaan sisäänpääsylippu portilla vain silloin, jos päivän kävijämäärä on täyttymässä. Näytä tällöin sähköpostitse saamaasi sisäänpääsylipun varausvahvistusta

Mikäli et pääse varaamanasi päivänä huvipuistoon, voit itse perua varauksesi lähettämällä meille sähköpostin verkkokauppa(at)linnanmaki.fi. Huomioithan muut huvittelijat peruuttamalla turhan varauksen hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä valittuna päivänä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

0,00 €