Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Rannekelahjakortti 2024 (pdf)

Rannekelahjakortti 2024 (pdf)

Anna lahjaksi reilusti riemua! Linnanmäen tulostettava rannekelahjakortti on mitä mainioin lahjaidea! Sisältää kätevän sähköisen lahjakortin, jonka voit tulostaa tai lähettää sähköpostilla.

Linnanmäen rannekelahjakortti tuottaa iloa moneen kertaan: verkkokaupasta ostaessa, eteenpäin lähettäessä, lahjaksi saadessa sekä viimein puiston porteista sisään kirmatessa!

Näin lahjakortti toimii

  • Rannekelahjakortti on voimassa Linnanmäen kesäkaudella 26.4. - 1.9.2024 sekä 5.10. - 20.10.2024.
  • Saat sähköpostiisi linkin pdf-muotoiseen lahjakorttiin, jonka voit tulostaa tai lähettää sähköpostitse rannekelahjakortin saajalle.
  • Lahjan saaja voi vaihtaa lahjakortin yhteen rannekkeeseen Linnanmäen lipunmyyntipisteillä, jotka sijaitsevat Taigaa vastapäätä.
  • Ranneke aktivoituu, kun sitä käytetään maksullisessa laitteessa ensimmäisen kerran, ja se on voimassa päivän loppuun asti.
  • Rannekkeella voi huvitella kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- ja turvarajojen* mukaisesti.
  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen koko huvipäivän ajan.
  • Ranneke on henkilökohtainen.

Käyttämättömällä lahjakortilla on kahden (2) viikon palautusoikeus.

Jos lahjakortti jää käyttämättä kauden 2024 aikana, sitä ei valitettavasti voi palauttaa tai vaihtaa toiseksi tuotteeksi.

* Laitteissa on huvittelijan kokoon perustuvia turvarajoja. Tarvittaessa huvittelijan pituus varmistetaan mittaamalla. Mittaaminen suoritetaan kengät jalassa. Lapselle voi hakea pituusleiman lipunmyynnistä, jolloin häntä ei mitata erikseen laitteilla. Laitekohtaiset turvarajat löydät täältä.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

51,00 €