Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

 1. Etusivu
 2. » Verkkokauppa
 3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Rannekelahjakortti 2023 (pdf)

Rannekelahjakortti 2023 (pdf)

Tulostettava rannekelahjakortti on mitä mainioin lahjaidea! Sisältää kätevän sähköisen lahjakortin, jonka voit tulostaa tai lähettää sähköpostilla.

Linnanmäen rannekelahjakortti tuottaa iloa moneen kertaan: verkkokaupasta ostaessa, eteenpäin lähettäessä, lahjaksi saadessa sekä viimein puiston porteista sisään kirmatessa!

Rolle-pelle vinkkaa! Huvipuiston aukeamisen jälkeen 28.4.2023 alkaen suosittelemme tekemään maksuttoman paikkavarauksen halutulle huvittelupäivälle verkkokaupasta.

Näin lahjakortti toimii

 • Rannekelahjakortti on voimassa huvikauden 2023 ajan.
 • Saat sähköpostiisi linkin pdf-muotoiseen lahjakorttiin, jonka voit tulostaa tai lähettää sähköpostitse lahjan saajalle.
 • Lahjan saaja voi vaihtaa lahjakortin yhteen rannekkeeseen Linnanmäen lipunmyyntipisteillä, jotka sijaitsevat Taigaa vastapäätä.
 • Ranneke aktivoituu, kun sitä käytetään maksullisessa laitteessa ensimmäisen kerran, ja se on voimassa päivän loppuun asti.
 • Rannekkeella voi huvitella kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- ja turvarajojen* mukaisesti.
 • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen koko huvipäivän ajan.
 • Ranneke on henkilökohtainen.
 • Olemme päivittäneet huvilaitteiden pituus- ja ikäsoveltuvuuksia tarjotaksemme koko perheellenne mahdollisimman mukavan huvipuistopäivän. Kurkkaathan lisätietoa www.linnanmaki.fi/fi/laitteet .

Käyttämättömällä lahjakortilla on kahden (2) viikon palautusoikeus ostopäivästä laskien.

Jos lahjakortti jää käyttämättä kauden 2023 aikana, sitä ei valitettavasti voi palauttaa tai vaihtaa toiseksi tuotteeksi.

* Laitteissa on huvittelijan kokoon perustuvia turvarajoja. Tarvittaessa huvittelijan pituus varmistetaan mittaamalla. Mittaaminen suoritetaan kengät jalassa. Lapselle voi hakea pituusleiman lipunmyynnistä, jolloin häntä ei mitata erikseen laitteilla.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

47,00 €