Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Rannekelahjakortti 2023

Rannekelahjakortti 2023

Anna lahjaksi riemukas huvipuistopäivä! Sisältää kauniin kartonkisen lahjakortin, jonka lahjan saaja voi vaihtaa rannekkeeksi minä tahansa päivänä huvikaudella 2023. Kampanjahinta voimassa 9.1.2023 saakka.

Linnanmäen rannekelahjakortti tuottaa iloa moneen kertaan: verkkokaupasta ostaessa, lahjakuoreen sujauttaessa, lahjaksi saadessa sekä viimein puiston porteista sisään kirmatessa!

Näin lahjakortti toimii

  • Rannekelahjakortti on voimassa huvikauden 2023 ajan.
  • Lahjan saaja voi vaihtaa lahjakortin yhteen rannekkeeseen Linnanmäen lipunmyyntipisteillä, jotka sijaitsevat Taigaa vastapäätä.
  • Ranneke aktivoituu, kun sitä käytetään maksullisessa laitteessa ensimmäisen kerran, ja se on voimassa päivän loppuun asti.
  • Rannekkeella voi huvitella kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- ja turvarajojen* mukaisesti.
  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen koko huvipäivän ajan.
  • Ranneke on henkilökohtainen.

Lahjakortilla on kahden (2) viikon palautusoikeus.

Jos lahjakortti jää käyttämättä kauden 2023 aikana, sitä ei valitettavasti voi palauttaa tai vaihtaa toiseksi tuotteeksi.

* Laitteissa on huvittelijan kokoon perustuvia turvarajoja. Tarvittaessa huvittelijan pituus varmistetaan mittaamalla. Mittaaminen suoritetaan kengät jalassa. Lapselle voi hakea pituusleiman lipunmyynnistä, jolloin häntä ei mitata erikseen laitteilla.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

45,00 €

Lisää hupia päivään!