Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Rannekelahjakortti 2023

Rannekelahjakortti 2023

Anna lahjaksi riemukas huvipuistopäivä! Sisältää kauniin kartonkisen lahjakortin, jonka lahjan saaja voi vaihtaa rannekkeeksi minä tahansa päivänä huvikaudella 2023.

Linnanmäen rannekelahjakortti tuottaa iloa moneen kertaan: verkkokaupasta ostaessa, lahjakuoreen sujauttaessa, lahjaksi saadessa sekä viimein puiston porteista sisään kirmatessa!

Rolle-pelle vinkkaa! Huvipuiston aukeamisen jälkeen 28.4.2023 alkaen suosittelemme tekemään maksuttoman paikkavarauksen halutulle huvittelupäivälle verkkokaupasta.

Näin lahjakortti toimii

  • Rannekelahjakortti on voimassa huvikauden 2023 ajan.
  • Lahjan saaja voi vaihtaa lahjakortin yhteen rannekkeeseen Linnanmäen lipunmyyntipisteillä, jotka sijaitsevat Taigaa vastapäätä.
  • Ranneke aktivoituu, kun sitä käytetään maksullisessa laitteessa ensimmäisen kerran, ja se on voimassa päivän loppuun asti.
  • Rannekkeella voi huvitella kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- ja turvarajojen* mukaisesti.
  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen koko huvipäivän ajan.
  • Ranneke on henkilökohtainen.

Lahjakortilla on kahden (2) viikon palautusoikeus ostopäivästä laskien.

Jos lahjakortti jää käyttämättä kauden 2023 aikana, sitä ei valitettavasti voi palauttaa tai vaihtaa toiseksi tuotteeksi.

* Laitteissa on huvittelijan kokoon perustuvia turvarajoja. Tarvittaessa huvittelijan pituus varmistetaan mittaamalla. Mittaaminen suoritetaan kengät jalassa. Lapselle voi hakea pituusleiman lipunmyynnistä, jolloin häntä ei mitata erikseen laitteilla.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

47,00 €