Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Rannekelahjakortti 2021

Rannekelahjakortti 2021

Linnanmäen rannekelahjakortti tuottaa iloa moneen kertaan – ostaessa, laatikossa sitä katsellessa, erityisen paljon myös lahjaksi annettuna ja viimein puiston porteista sisään kirmattaessa!

Rannekelahjakortti on voimassa huvikauden 2021 ajan. Rannekelahjakortin voi vaihtaa yhteen rannekkeeseen Linnanmäen lipunmyyntipisteillä, jotka sijaitsevat Taigaa vastapäätä. Ranneke aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa. Ranneke on voimassa yhden huvittelupäivän.

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:

  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden. Tarvittaessa huvittelijan pituus varmistetaan mittaamalla. Mittaaminen suoritetaan kengät jalassa. Jotta laitteeseen meno olisi mahdollisimman sujuvaa, kannattaa lapselle hakea pituusleima lipunmyynnistä. Näin lasta ei tarvitse mitata erikseen laitteilla, vaan pituusleima osoittaa vaadittavan pituuden täyttyvän huvittelua varten.
  • Alle 100-senttinen lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta maksullisiin laitteisiin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

42,00 €