Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

Ranneke

Linnanmäen myydyin tuote! Ranneke takaa sinulle kesän parhaan päivän Linnanmäellä. Olit sitten metrinmittainen tai hongankolistaja, peruskoululainen tai kokeneempi huvittelija, sama ranneke käy kaikille! Luethan pituus- ja turvarajat ennakkoon.

Rannekelahjakortin voi vaihtaa rannekkeeseen Linnanmäen lipunmyyntipisteillä kaudella 2019. Ranneke on voimassa aina yhden päivän kaudella. Rannekkeen voi ostaa ennakkoon ja se aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen ranneke on voimassa kyseisen huvittelupäivän loppuun asti. Ennakkoon ostettu ranneke tulee käyttää kuitenkin aina saman vuoden aikana, joka rannekkeessa lukee. Vuoden 2019 ranneketta ei voi täten siis käyttää enää kaudella 2020 – lukaisethan siis tarkkaan, mikä vuosi rannekkeessasi on!

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:
Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
Ranneke on henkilökohtainen.
Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden.
Alle 100-senttinen lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta maksullisiin laitteisiin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

 

42,00 €