Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Päivän puistolippu

Päivän puistolippu

Hip-hop huvittelemaan! Varaa maksuton huvipuistopaikkasi Linnanmäeltä valitsemallesi päivälle. Varauksen voit tehdä vain, jos sinulla on jo ennakkoon ostettu Linnanmäen ranneke, rannekelahjakortti tai laitelippu. Huomioithan, että Päivän puistolippuja ei voi ostaa kuluvalle päivälle. Myynti päättyy edellisenä päivänä klo 24.00.

Huomioithan, että varauksia voi tehdä tällä hetkellä 30.8.2020 asti.

Alle 2-vuotiaat eivät tarvitse Päivän puistolippua ja pääsevät seurueen mukana puistoon.

Rannekkeen voit ostaa ennakkoon edullisimmin S-ryhmän myyntipisteistä 5.6.-18.10.2020 S-etukorttia näyttämällä.

Sisään huvipuistoon pääset näyttämällä sähköpostitse saamaasi Päivän Puistolipun varausvahvistusta sekä rannekkeen tai rannekelahjakortin Linnanmäen työntekijälle.

Huomioithan, että Päivän Puistolipun varauksen yhteydessä tarvitset rannekkeen tai rannekelahjakortin tuotenumeron. Jos teet varauksen useammalle henkilölle, tulee jokaisella olla ranneke, rannekelahjakortti tai laitelippu.

Mikäli et pääse varaamanasi päivänä huvipuistoon, voit itse perua varauksesi varausvahvistuksesi kautta. Huomioithan muut huvittelijat peruuttamalla turhan varauksen hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä valittuna päivänä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

 Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>