Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Päivän laitelippu

Päivän laitelippu

Hyppää suosikkilaitteesi kyytiin! Päivän laitelippu sisältää yhden laitelipun, jolla voit nauttia yhden laiteajelun sekä Paikkavarauslipun huvipuistoon. Huomioithan, että Päivän laitelippua ei voi ostaa kuluvalle päivälle. Myynti päättyy edellisenä päivänä klo 23:59.

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun Päivän laitelipulla:

  • Huvipuistoon saapuessasi näytä pyydettäessä Paikkavarauslippu-pdf Linnanmäen työntekijälle. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyn huvipuistoon yhdelle henkilölle.
  • Voit noutaa varsinaisen laitelipun (Päivän laitelippu) jostakin seuraavista pisteistä: lipunmyyntiluukut (Taigaa vastapäätä), Taffel-Onnenpyörä ja Tikat-peli (pääportilla).
  • Laitelipulla huvittelet yhdessä huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden. Tarvittaessa huvittelijan pituus varmistetaan mittaamalla. Mittaaminen suoritetaan kengät jalassa. Jotta laitteeseen meno olisi mahdollisimman sujuvaa, kannattaa lapselle hakea pituusleima lipunmyynnistä. Näin lasta ei tarvitse mitata erikseen laitteilla, vaan pituusleima osoittaa vaadittavan pituuden täyttyvän huvittelua varten.
  • Alle 100-senttinen lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta maksullisiin laitteisiin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.
  • Olemme päivittäneet huvilaitteiden pituus- ja ikäsoveltuvuuksia tarjotaksemme koko perheellenne mahdollisimman mukavan huvipuistopäivän. Kurkkaathan lisätietoa www.linnanmaki.fi/fi/laitteet .

Lue tarkemmin lippujen ostamisesta täältä.

Päivän laitelipulla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

Pakettiin kuuluvat tuotteet:

10,00 €