Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Päivän huvipuistolippu

Päivän huvipuistolippu

Vain rannekkeen jo omistaville. Varaa maksuton huvipuistopaikkasi Linnanmäeltä valitsemallesi päivälle. Varauksen voit tehdä vain, jos sinulla on jo ennakkoon ostettu Linnanmäen ranneke, rannekelahjakortti tai laitelippu. Täytäthän ostoskorin lisätietoja -kenttään rannekkeesi 4 viimeistä numeroa tai muun lipputuotteesi numerot.

Huomioithan, että Päivän huvipuistolippuja ei voi ostaa kuluvalle päivälle. Myynti päättyy edellisenä päivänä klo 23.59. Varauksia voi tehdä tällä hetkellä 31.7.2021 asti.

Alle 2-vuotiaat eivät tarvitse Päivän puistolippua ja pääsevät seurueen mukana puistoon.

Rannekkeen voit ostaa ennakkoon edullisimmin S-ryhmän myyntipisteistä 17.5.-24.10.2021 S-etukorttia näyttämällä.

Linnanmäelle saapuessasi näytä tarvittaessa sähköpostitse saamaasi Päivän Huvipuistolipun varausvahvistusta sekä lipputuotetta, jota varten olet varannut paikan. Lahjakortin voit lunastaa lipunmyynniin pisteeltä, jolloin Hupimestarimme vaihtaa sen rannekkeeksi. Rannekkeen tai laitelipun saa aktivoitua laitteeseen mennessä.

Huomioithan, että Päivän Huvipuistolipun varauksen yhteydessä tarvitset rannekkeen, rannekelahjakortin tai laitelipun tuotenumeron. Jos teet varauksen useammalle henkilölle, tulee jokaisella olla ranneke, rannekelahjakortti tai laitelippu.

Mikäli et pääse varaamanasi päivänä huvipuistoon, voit itse perua varauksesi lähettämällä meille sähköpostin lipunmyynti(at)linnanmaki.fi. Huomioithan muut huvittelijat peruuttamalla turhan varauksen hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä valittuna päivänä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

Valitse vierailupäivä

Lippuja saatavilla
Ei lippuja

0,00 €