Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Päivän huvipuistolippu

Päivän huvipuistolippu

Vain rannekkeen tai muun lipputuotteen jo omistaville. Varaa maksuton huvipuistopaikkasi Linnanmäeltä 1.-2.10. ja 8.-9.10. viikonlopuille. Varauksen voit tehdä vain, jos sinulla on jo ennakkoon ostettu Linnanmäen ranneke, rannekelahjakortti tai laitelippu. Täytäthän ostoskorin lisätietoja -kenttään rannekkeesi 4 viimeistä numeroa tai muun lipputuotteesi numerot. Myynti päättyy edellisenä päivänä klo 23:59.

Alle 2-vuotiaat eivät tarvitse Päivän puistolippua ja pääsevät seurueen mukana puistoon.

Rannekkeen voit ostaa ennakkoon edullisimmin S-ryhmän myyntipisteistä 18.4.-23.10.2022 S-etukorttia näyttämällä.

Linnanmäelle saapuessasi tarkastetaan sisäänpääsylippu portilla vain silloin, jos päivän kävijämäärä on täyttymässä. Näytä tällöin sähköpostitse saamaasi Päivän Huvipuistolipun varausvahvistusta sekä lipputuotetta, jota varten olet varannut paikan. Päivän huvipuistolipun yhteydessä ostetut lipputuotteet voit lunastaa lipunmyynnin pisteeltä. Ranneke tai lippu aktivoituu laitteeseen mennessä.

Huomioithan, että Päivän Huvipuistolipun varauksen yhteydessä tarvitset rannekkeen, rannekelahjakortin tai laitelipun tuotenumeron. Jos teet varauksen useammalle henkilölle, tulee jokaisella olla ranneke, rannekelahjakortti tai laitelippu.

Lue tarkemmin lippujen ostamisesta täältä.

Mikäli et pääse varaamanasi päivänä huvipuistoon, voit itse perua varauksesi lähettämällä meille sähköpostin verkkokauppa(at)linnanmaki.fi. Huomioithan muut huvittelijat peruuttamalla turhan varauksen hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä valittuna päivänä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

0,00 €