Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Paikkavarauslippu

Paikkavarauslippu

Vain rannekkeen tai rannekelahjakortin omistajalle. Varauksen voit tehdä vain, jos sinulla on jo ennakkoon ostettu Linnanmäen ranneke tai rannekelahjakortti. Täytäthän ostoskorin lisätietoja -kenttään rannekkeesi tai lahjakortin 4 viimeistä numeroa. Myynti päättyy edellisenä päivänä klo 23:59.

Alle 2-vuotiaat eivät tarvitse Paikkavarauslippua ja pääsevät seurueen mukana puistoon.

Rannekkeen voit ostaa ennakkoon edullisimmin S-ryhmän myyntipisteistä 17.4.-22.10.2023 S-etukorttia näyttämällä.

HUOM! Mikäli olet ostamassa lippua iik!weekille tai Valokarnevaaleille, kurkkaathan siinä tapauksessa tapahtumien oman lipunmyynnin verkkokaupastamme.

Linnanmäelle saapuessasi tarkastetaan Paikkavarauslippu portilla vain silloin, jos päivän kävijämäärä on täyttymässä. Näytä tällöin sähköpostitse saamasi Paikkavarauslippu -pdf sekä lipputuote, jota varten olet varannut paikan. Paikkavarauslipun yhteydessä hankitut lipputuotteet voit lunastaa lipunmyynnin pisteeltä. Ranneke tai lippu aktivoituu laitteeseen mennessä.

Huomioithan, että Paikkavaraus-lipun varauksen yhteydessä tarvitset rannekkeen tai rannekelahjakortin. Jos teet varauksen useammalle henkilölle, tulee jokaisella olla ranneke tai rannekelahjakortti.

Mikäli et pääse varaamanasi päivänä huvipuistoon, voit itse perua varauksesi lähettämällä meille sähköpostin verkkokauppa(at)linnanmaki.fi. Huomioithan muut huvittelijat peruuttamalla turhan varauksen hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä valittuna päivänä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

0,00 €