Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

Lintsikisa

Kuka on porukkanne paras peluri? Hauska ja tiivistunnelmainen kisailu käydään viidessä Linnanmäen taitopelissä.

Lintsikisa sisältää viisi (5) pelilippua, Lintsikisa-pistetaulukon sekä lisäetuna kierroksen Hyväntekijät-pelissä. Lintsikisa on voimassa kaudella 2021. Lintsikisa ei ole henkilökohtainen tuote, joten peliliput voi jakaa muiden kanssa.

Pelilipuilla voi kokeilla eri pelejä tai käyttää kaikki liput yhdessä pelissä kisaamiseen. Peliliput käyvät seuraaviin peleihin: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet sekä Pumputin.

Lintsikisan voi hankkia ainostaan postitettuna tai noutotuotteena. Noudettavat tuotteet ovat noudettavissa tilausnumeroa vastaan vierailupäivänä Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä Kyöpelinvuoren hotellia vastapäätä. Noudettavia tai postitettavia lipputuotteita ei pysty tilaamaan samassa tilauksessa Päivän hupirannekkeen, Päivän hupilipun tai Päivän huvipuistolipun kanssa.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

15,00 €