Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja liput » Kausihupi lahjaksi

Kausihupi lahjaksi

Magiaa kesän täydeltä! Tätä parempaa ja ikimuistoisempaa lahjaa on turha etsiä! Kausihupi tuo lahjansaajalle riemua Linnanmäen kesäkauden 2019 jokaisena päivänä.

Kauden 2019 uutuustuote tuottaa omistajalleen iloa läpi kesän, sillä Kausihupilainen saa itselleen rannekkeen vaikka joka päivä, jolla pääsee hupailemaan Linnanmäen laitteisiin.

Linnanmäellä on yli 40 mahanpohjaa kutkuttavaa, nauruhermoja kutittelevaa ja riemunkiljahduksia aiheuttavaa laitetta. Kausihupilainen kirmaa vaikka päivittäin Pellen Taloon, Vuoristorataan ja Rinkeliin – ja huomenna ehkäpä jo Ukkoon, Salamaan ja Linnunrata eXtraan!

Huomaathan, että rannekkeella pääsee hupailemaan laitteissa vallitsevien pituus- ja turvarajojen puitteissa. Suosittelemme Kausihupia yli 12 vuotta täyttäneille.

  1. Osta Kausihupi Linnanmäen verkkokaupasta.
  2. Saat sähköpostiisi sekä tilaustositteen että lahjakortin (pdf). Lahjakortti sisältää Kausihupin aktivointikoodin, jota tarvitaan mobiilisovelluksen käyttöönotossa.
  3. Voit tulostaa lahjakortin tai lähettää sen itse sähköpostitse lahjansaajalle.
  4. Lahjan saaja lataa itselleen Kausihupi-mobiilisovelluksen AppStoresta (Apple)  tai Google Playsta (Android).
  5. Sovelluksen lataamisen jälkeen lahjansaaja syöttää aktivointikoodin Kausihupi-mobiilisovellukseen ja Magiantäyteinen kesä on valmis alkavaksi!

Tutustu Kausihupin sääntöihin ja rekisteriselosteeseen.

210,00 €