Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » Kausihupi huvikaudelle 2021

Kausihupi huvikaudelle 2021

Kesä täynnä hupia! Kausihupilla voit hakea itsellesi Linnanmäen noutopisteeltä joka päivä rannekkeen kauden 2021 aikana. Kausihupin voit sujauttaa aina taskuusi, sillä se on kätevästi mobiilisovelluksena.

Kauden 2021 Kausihupi tuottaa omistajalleen iloa läpi kesän, sillä Kausihupilla pääset hupailemaan Linnanmäelle kauden jokaisena päivänä.

Linnanmäellä on yli 40 mahanpohjaa kutkuttavaa, nauruhermoja kutittelevaa ja riemunkiljahduksia aiheuttavaa laitetta. Kausihupin avulla kirmaat vaikka päivittäin Pellen Taloon, Vuoristorataan ja Rinkeliin – ja huomenna ehkäpä jo Ukkoon, Salamaan ja Linnunrata eXtraan!

Huomaathan, että rannekkeella pääsee hupailemaan laitteissa vallitsevien pituus- ja turvarajojen puitteissa. Suosittelemme Kausihupia yli 12 vuotta täyttäneille. Kausihupin voi hankkia myös alle 12-vuotiaille, mutta toivomme, että lapsella on huoltaja mukana huvipuistossa.

Kausihupi sopii mainiosti myös lahjaksi, sillä oston tilausvahvistuksen yhteydessä saat linkin Kausihupi-lahjakorttiin (pdf).

  1. Osta Kausihupi Linnanmäen verkkokaupasta.
  2. Saat sähköpostiisi tilaustositteen, joka sisältää Kausihupin aktivointikoodin. Tilaustositteesta pääset myös tulostamaan Kausihupi-lahjakortin (pdf).
  3. Lataa itsellesi Kausihupi-mobiilisovellus AppStoresta (Apple)  tai Google Playsta (Android).
  4. Syötä aktivointikoodi Kausihupi-mobiilisovellukseen ja Magiantäyteinen kesä on valmis alkavaksi!

Tutustu Kausihupin sääntöihin ja rekisteriselosteeseen.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

199,00 €