Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » iik!week-sisäänpääsylippu rannekkeen tai lahjakortin omistajalle

iik!week-sisäänpääsylippu rannekkeen tai lahjakortin omistajalle

Huom. Vain ennakkorannekkeen ostaneille tai rannekelahjakortin omistaville. Sisältää sisäänpääsyn iik!week-kauhufestivaaliin ja huvipuiston alueelle. Varaa kalenterista oma päiväsi. Suositusikä 12+ v.

Tämän sisäänpääsylipun voit valita, jos olet ostanut rannekkeen ennakkoon tai olet saanut rannekelahjakortin. Rannekkeen voit ostaa ennakkoon edullisimmin S-ryhmän myyntipisteistä 24. lokakuuta 2021 asti S-etukorttia näyttämällä.

Valitse alta kalenterista, minä päivänä olet tulossa. Jos teet varauksen useammalle henkilölle, tulee jokaisella olla oma ennakkoranneke tai rannekelahjakortti. Jos mukanasi tulee huvittelijoita, jotka eivät halua mennä kauhukohteisiin ja laitteisiin, he voivat ostaa 10 euron sisäänpääsylipun.

Huomioithan, että varauksia voit tehdä vain iik!week -tapahtuman ajaksi 10.–26. syyskuuta 2021. Valokarnevaalin liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Täytäthän ostoskorin Lisätietoja-kenttään rannekkeesi tai lahjakorttisi 4 viimeistä numeroa.

Toimithan näin saapuessasi Linnanmäelle:

- Näytä portilla sähköpostiisi saama pdf-tiedosto, joka sisältää sisäänpääsykoodin, sekä ennakkoon ostamasi ranneke tai saamasi rannekelahjakortti. Yksi lippu oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle.

- Nouda tarvittaessa rannekkeesi jostakin seuraavista pisteistä:

  • lipunmyyntipiste (Taigaa vastapäätä)
  • Taffel-Onnenpyörä ja Tikat-peli (pääportilla)
  • Cafe Donitsin kioski (Kahvikuppikarusellia vastapäätä)
  • Kioski Vekkula (Kirnun vieressä)

Ranneke aktivoituu ensimmäiseen maksulliseen laitteeseen mennessä.

Rolle-pelle vinkkaa: Rannekkeen noudon yhteydessä voit myös hankkia SEA LIFE:n sisäänpääsyn etuhintaan 8 € / kpl. Voit käyttää sen samana päivänä tai myöhemmin erikseen varattuna päivänä 31.12.2021 asti. Päivän voit varata osoitteessa https://www.visitsealife.com/helsinki

Jos et pääsekään tulemaan varaamanasi päivänä, voit perua varauksen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen lipunmyynti(at)linnanmaki.fi. Huomioithan muut huvittelijat perumalla turhan varauksen hyvissä ajoin, viimeistään edellisenä päivänä.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

Valitse vierailupäivä

Lippuja saatavilla
Ei lippuja

0,00 €