Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Rannekkeet ja Kausihupi » iik!week-sisäänpääsylippu

iik!week-sisäänpääsylippu

Sisältää sisäänpääsyn iik!week-kauhufestivaaliin ja huvipuiston alueelle. Varaa kalenterista oma päiväsi. Suositusikä 12+ v.

Sisäänpääsylipulla pääset sisään Linnanmäen Huvipuistoon iik!week-kauhufestivaalin aikana. Pääset kokemaan selkäpiitä karmivat koristelut, vaeltavat zombit sekä upeat musiikkiesitykset.

Huvipuistolaitteet ja kauhukohteet eivät sisälly sisäänpääsylippuun. Voit ostaa niihin erikseen laitelippuja (à 9 euroa).

Valitse alta kalenterista, minä päivänä olet tulossa. Huomaathan, että seurueen kaikilla jäsenillä tulee olla oma sisäänpääsylippu tai ranneke.

Huomioithan, että varauksia voit tehdä vain iik!week -tapahtuman ajaksi 10.–26. syyskuuta 2021. Valokarnevaalin liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Näytäthän saapuessasi Linnanmäelle portilla sähköpostiisi saaman pdf-tiedoston, joka sisältää sisäänpääsykoodin. Yksi lippu oikeuttaa sisäänpääsyn yhdelle henkilölle.

iik!week-sisäänpääsylipulla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

Valitse vierailupäivä

Lippuja saatavilla
Ei lippuja

10,00 €