Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Rannekelahjakortti luokille 2021 (pdf)

Rannekelahjakortti luokille 2021 (pdf)

Tässä mainio ja helppo lahjaidea koulutaipaleensa päättäville oppilaille tai peruuntuneen luokkaretken tilalle – tulostettava rannekelahjakortti! Tilausvahvistuksen yhteydessä saat linkin rannekelahjakorttiin (pdf), jonka voit tulostaa tai lähettää sähköpostitse lahjan saajalle.

Minimitilausmäärä hupia verkkokaupasta on 15 kpl / osto. Lahjatuotteeseen ei sisälly lisänä maksutonta tuotetta ryhmän vetäjälle.

Rannekelahjakortin voi vaihtaa rannekkeeseen Linnanmäen lipunmyyntipisteillä. Ranneke on voimassa aina yhden huvittelupäivän. Ranneke aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa.

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:

  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden. Tarvittaessa huvittelijan pituus varmistetaan mittaamalla. Mittaaminen suoritetaan kengät jalassa. Jotta laitteeseen meno olisi mahdollisimman sujuvaa, kannattaa lapselle hakea pituusleima lipunmyynnistä. Näin lasta ei tarvitse mitata erikseen laitteilla, vaan pituusleima osoittaa vaadittavan pituuden täyttyvän huvittelua varten.
  • Alle 100-senttinen lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta maksullisiin laitteisiin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.

Lisätietoja saat Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 220 (arkisin ma-pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>