Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Ranneke + SEA LIFE luokat

Ranneke + SEA LIFE luokat

Tuplaa luokkaretken hupi! Ranneke + SEA LIFE:lla huvittelette kaikissa Linnanmäen laitteissa ja pulahdatte SEA LIFEn vedenalaiseen maailmaan. Luethan pituus- ja turvarajat ennakkoon.

Minimitilausmäärä hupia verkkokaupasta on 15 kpl / ryhmä.
Onko luokkasi alle 15 henkilöä? Siirry tilaamaan tuotteet tästä linkistä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Ranneke + SEA LIFE on voimassa aina yhden päivän kaudella 2021. Tuotteen voi ostaa ennakkoon ja ranneke aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen ranneke on voimassa kyseisen huvittelupäivän loppuun asti. SEA LIFE-lipun voi käyttää rannekkeen kanssa samana päivänä tai erikseen varattuna päivänä aiemmin/myöhemmin, kuitenkin viimeistään 24.10. Ennakkoon ostettu Ranneke + SEA LIFE tulee käyttää kuitenkin aina saman vuoden aikana, joka rannekkeessa lukee.

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:

  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden.

Opettajat ja valvojat otamme huomioon tarjoamalla jokaista 15 tilattua Ranneke + SEA LIFE:a kohden yhden yhdistelmätuotteen kaupan päälle ilman erillistä maksua.

Ranneke + SEA LIFE-yhdistelmätuotteet voit tilata postitse haluamaasi osoitteeseen, jolloin postitusmaksu on 4,90 € / tilaus. Valitessasi toimitustavaksi noudon, voit noutaa tuotteet vierailupäivänä tilausnumeroa vastaan Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä, joka sijaitsee Taigaa vastapäätä keskikentällä.

Lisätietoja luokkaretkistä saat Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 224 (arkisin ma-pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>