Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Lintsikisa luokille 2022

Lintsikisa luokille 2022

Kingiä kisailua hymyhuulet herkässä! Kisailkaa ryhmänne kanssa toisianne vastaan Linnanmäen legendaarisissa taitopeleissä ja selvittäkää, kuka porukastanne on pelimestari!

Minimitilausmäärä hupia verkkokaupasta on 15 kpl / ryhmä.
Onko luokkasi alle 15 henkilöä? Siirry tilaamaan tuotteet tästä linkistä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Lintsikisa sisältää viisi (5) pelilippua sekä Lintsikisa-pistetaulukon. Lintsikisa on voimassa kaudella 2022. Lintsikisa ei ole henkilökohtainen tuote, joten peliliput voi jakaa muiden kanssa.

Peliliput käyvät kuuteen eri Lintsikisa-peliin joita ovat Ammunta, Derby, Pallotus, Pumputin, Tähtipallot ja Pellet. Voit kokeilla eri pelejä tai kokeilla taitoasi monta kertaa samassa pelissä.

Lintsikisan voi hankkia postitettuna tai noutotuotteena. Lintsikisat voit tilata postitse haluamaasi osoitteeseen, jolloin toimituskulu on 4,90 € / tilaus. Noudettavat tuotteet ovat noudettavissa tilausnumeroa vastaan vierailupäivänä Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä Kyöpelinvuoren hotellia vastapäätä.

Lisätietoja luokkaretkistä saat Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 220 (arkisin ma-pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>