Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Lintsikisa luokat

Lintsikisa luokat

Kingiä kisailua hymyhuulet herkässä! Kisailkaa ryhmänne kanssa toisianne vastaan Linnanmäen legendaarisissa taitopeleissä ja selvittäkää, kuka porukastanne on pelimestari!

Minimitilausmäärä hupia verkkokaupasta on 15 kpl / ryhmä.
Onko luokkasi alle 15 henkilöä? Siirry tilaamaan tuotteet tästä linkistä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Lintsikisa sisältää viisi (5) pelilippua sekä Lintsikisa-pistetaulukon. Lintsikisa on voimassa kaudella 2021. Lintsikisa ei ole henkilökohtainen tuote, joten peliliput voi jakaa muiden kanssa.

Pelilipuilla voi kokeilla eri pelejä tai käyttää kaikki liput yhdessä pelissä kisaamiseen. Peliliput käyvät mm. seuraaviin taitopeleihin: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet sekä Pumputin.

Lintsikisan voi hankkia postitettuna tai noutotuotteena. Lintsikisat voit tilata postitse haluamaasi osoitteeseen, jolloin postitusmaksu on 4,90 € / tilaus. Noudettavat tuotteet ovat noudettavissa tilausnumeroa vastaan vierailupäivänä Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä Kyöpelinvuoren hotellia vastapäätä.

Lisätietoja luokkaretkistä saat Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 220 (arkisin ma-pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>