Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Linnanmäki ja SEA LIFE ranneke

Linnanmäki ja SEA LIFE ranneke

Tuplaa luokkaretken hupi! Linnanmäki + SEA LIFE rannekkeella huvittelette kaikissa Linnanmäen laitteissa ja pulahdatte SEA LIFEn vedenalaiseen maailmaan. Luethan pituus- ja turvarajat ennakkoon. Kampanjahinta voimassa 31.3.2020 saakka, jonka jälkeen yhteisrannekkeen hinta on 42€.

Minimitilausmäärä hupia verkkokaupasta on 15 kpl / ryhmä.
Onko luokkasi alle 15 henkilöä? Siirry tilaamaan tuotteet tästä linkistä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Linnanmäki + SEA LIFE ranneke on voimassa aina yhden päivän kaudella 2020. Rannekkeen voi ostaa ennakkoon ja se aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa tai SEA LIFE:ssa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen Ranneke on voimassa kyseisen huvittelupäivän loppuun asti. Ennakkoon ostettu Ranneke tulee käyttää kuitenkin aina saman vuoden aikana, joka rannekkeessa lukee. 

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:

  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden.

Opettajat ja valvojat otamme huomioon tarjoamalla jokaista 15 tilattua Yhteisranneketta kohden yhden rannekkeen kaupan päälle ilman erillistä maksua.

Rannekkeet voit tilata postitse haluamaasi osoitteeseen, jolloin postitusmaksu on 3 € / tilaus. Valitessasi toimitustavaksi noudon, voit noutaa tuotteet vierailupäivänä tilausnumeroa vastaan Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä, joka sijaitsee Kyöpelinvuoren Hotellia vastapäätä keskikentällä.

Lisätietoja luokkaretkistä saat Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 224 (arkisin ma-pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.