Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Luokkaretket » Iltaranneke luokat

Iltaranneke luokat

Kolme koulutien ikimuistoisinta tuntia! Iltarannekkeet käsissään koulukaverukset pääsevät luomaan ikuisia muistoja yhdessä huvipuistoon joko kevään koputellessa tai tunnelmallisten syysiltojen pimetessä. Luethan pituus- ja turvarajat ennakkoon.

Minimitilausmäärä hupia verkkokaupasta on 15 kpl / ryhmä.
Onko luokkasi alle 15 henkilöä? Siirry tilaamaan tuotteet tästä linkistä, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Iltaranneke on voimassa aina yhden päivän kolme (3) viimeistä aukiolotuntia kaudella 2019. Iltarannekkeen voi ostaa ennakkoon ja se aktivoituu, kun sitä käytetään jossakin huvipuiston maksullisessa kohteessa ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen Iltaranneke on voimassa kyseisen huvittelupäivän loppuun asti. Ennakkoon ostettu Iltaranneke tulee käyttää kuitenkin aina samana vuoden aikana, joka Iltarannekkeessa lukee. 

Vinkkejä sujuvaan huvipuistovierailuun rannekkeella:

  • Rannekkeen tulee olla ehjä ja kiinnitetty ranteeseen.
  • Ranneke on henkilökohtainen.
  • Rannekkeella huvittelet kaikissa huvipuiston laitteissa pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden.

Opettajat ja valvojat otamme huomioon tarjoamalla jokaista 15 tilattua Iltaranneketta kohden yhden Iltarannekkeen kaupan päälle ilman erillistä maksua.

Iltarannekkeet voit tilata postitse haluamaasi osoitteeseen, jolloin postitusmaksu on 3 € / tilaus. Valitessasi toimitustavaksi noudon, voit noutaa tuotteet vierailupäivänä tilausnumeroa vastaan Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä, joka sijaitsee Kyöpelinvuoren Hotellia vastapäätä keskikentällä.

Lisätietoja luokkaretkistä saat Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai p. 010 5722 224 (arkisin ma-pe klo 9-15).

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.