Valittu määrä ylitti varastosaldon

Verkkokauppa

  1. Etusivu
  2. » Verkkokauppa
  3. » Linnanmäki-tuotteet » Vuoristorata Ystävyyden voima -kirja

Vuoristorata Ystävyyden voima -kirja

“Tämä on tarina Jalmarista, Vuoristoradan korjaajasta. Jalmarilla on suuri haave, mutta sen hän on kertonut ainoastaan Vuoristoradalle ja sillekin hiljaa kuiskaten.” Vuoristorata Ystävyyden voima -kirja on oiva vaihtoehto riemuisiin lukuhetkiin.

Joka ilta töihin tullessaan Jalmari vilkuttaa tervehdyksensä Linnanmäelle ja jää hetkeksi ihailemaan Vuoristorataa. Sen alla sijaitsee verstas, jossa Jalmari ja hänen ystävänsä Toutou työskentelevät. Kaverukset tuntevat Vuoristoradan jokaisen mäen ja mutkan, ja työ sujuu kuin leikki. Jalmarilla on kuitenkin suuri haave: jonain päivänä hänestä tulee jarrumies!

Kirja on osa Vuoristoradan 70 v. juhlavuotta, ja se on toteutettu yhteistyössä Linnanmäen Huvipuiston kanssa. Jokaisesta myydystä kirjasta lahjoitetaan yksi euro Lasten Päivän Säätiölle jaettavaksi lastensuojelutyöhön.

Teksti ja kuvitus: Ella Brigatti

Sivumäärä: 160
Kovakantinen kirja, mustavalkoinen kuvitus
ISBN 978-952-7104-37-8
Kustantaja: Capuchina Kustannus
Julkaisupäivä: 4.6.2021

Kirja pohjautuu Ella Brigatin Yleisradiolle vuonna 2009 kirjoittamaan tv-käsikirjoitukseen. Alkuperäinen idea ja hahmot ovat Ella Brigatin.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kahden (2) viikon palautusoikeus takaisin Linnanmäelle. Mikäli tuotetta ei noudeta tai se jää käyttämättä, Linnanmäki ei lunasta tuotetta takaisin, eikä vaihda tuotetta toiseksi tuotteeksi.

Toimituskulut 4,90 € / tilaus.

Huvittelemalla hyvää lastensuojelutyölle >>

17,00 €